Om meg

posted in: Uncategorized | 1

Hei! Mitt navn er Aiman Waarie, og er en 22 år gammel gutt fra Oslo.

Jeg studerer kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på høyskolen Kristiania, og har i sammenheng med valgfaget Varehandel – Bærekraftig og Digital laget denne bloggen. Jeg er en fremoverlent og sosial ung mann, som liker å holde meg aktiv med trening og utfordre meg selv på daglig basis.

 1. Beate

  Fint at du har fått laget en «om meg»-side. Jeg får dessverre ikke lest noe du har skrevet, men håper du etter hvert ønsker å legge ut flere innlegg.

  Vil likevel komme med noen tips til videre skriving:
  – kildebruk (bruk gjerne hyperkoblinger underveis i teksten).
  – gode overskrifter og underoverskrifter er essensielt, en ingress som fanger leseren kan også være noe å tenke på. Husk at overskriftene skal vise til innholdet i teksten.
  – bruk gjerne bilder og videoer underveis, men husk opphavsrett. Bilder uten opphavsrett finner du lett på nett, blant annet på pexels.com eller unsplash.com, selv om disse bildene ikke har opphavsrett er det ønskelig det dere også bruker kilder her for øvelsens skyld.

  Beate 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *